вівторок, 19 травня 2015 р.

Тиждень екології у Балицькому НВК


Предметні тижні є ефективною формою позакласної роботи. Вони активізують пізнавальну діяльність учнів, сприяють покращенню засвоєння навчальної програми.
Основною метою проведення тижня екології є: розвивати в учнів інтерес до предмета, логічне мислення та самостійность, виховувати згуртованість, повагу до товаришів, до їх думки, усвідомити значення екології не лише в школі, а і в повсякденному житті людини.
Для того щоб реалізувати дану мету у Балицькому НВК Мостиського району з 23 березня по 27 березня 2015 року було проведено тиждень екології, в рамках якого були складені  такі заходи:
23 березня на лінійці було оголошено про відкриття тижня екології, учнів ознайомили з планом проведення тижня, а також з конкурсами і умовами їх проведення. Після уроків  учням запропоновано переглянути презентацію «Глобальні проблеми людства», де учні 6, 10 класів , виконували завдання дослідників, і після  проведеної екскурсії  учні 10 класу  розробили проект «Екологія с. Баличі», в якому  розкрили красу і екологічні проблеми рідного села..

24 березня  -  презентація екологічного проекту «Ліс в житті  природи і людини», який підготували учні  8 класу під керівництвом  вчителя біології та географії Підгірної О.М.
25 березня  -  виставка  дитячої творчості «Чарівний світ природи» для учнів 1-4 класів. Найактивнішими були учні 1 та 4 класу під керівництвом класних керівників  Реведжук О.Р. та Реведжук Г.М.  та перегляд фільму   «Світ навколо нас», який підготувала вчитель історії Костевка Л.Ф.
26 березня  -  акція «Посади дерево».

30 березня  - підсумок проведення тижня. 







Немає коментарів:

Дописати коментар